Christopeit Treadmill TM-2 Loopband Volledige grootte weergeven

Christopeit Treadmill TM-2 Loopband

Loopband Christopeit Treadmill TM2 

De Christopeit TM2 loopband heeft 5 voorgeprogrammeerde programma's op snelheid, waarbij de bediening van de snelheid óók vanuit de handsteunen gemakkelijk geregeld kan worden.

De TM-2 is een veilige en complete loopband, die veel mogelijkheden en variatie biedt, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Meer details

469,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Christopeit Treadmill TM 2 Loopband 

De Christopeit TM-2 loopband heeft 5 voorgeprogrammeerde programma's op snelheid, waarbij de bediening van de snelheid óók vanuit de handsteunen geregeld kan worden. Dit geldt ook voor de Start/Stop functie. De TM-2 is relatief compact en kan eenvoudig worden opgeklapt om ruimte te besparen in huis.

U bent op zoek naar een eenvoudige en compacte loopband om uw conditie te verbeteren, af te vallen of gewoonweg te bewegen, dan is de Christopeit treadmill TM-2 Loopband de juiste keuze. Deze loopband is gemotoriseerd, krachtig maar ook compact.

De loopband kan via de computer display heel precies ingesteld worden op een snelheid van 1 tot 16 kilometer per uur, in stapjes van 0,1 kilometer per uur. De TM-2 heeft ook 'Quick Speed' knoppen om snel door te klikken naar de gewenste snelheid (3, 6, 9 en 12 km/uur). Op het LCD display worden snelheid, afstand, calorieën en hartslag tegelijkertijd vertoond, zodat je in één oogopslag het verloop van je training kunt volgen. Persoonlijke limieten voor tijd, snelheid en geschat aantal calorie verbruik zijn in te stellen. Wanneer deze limiet overschreden wordt, dan volgt er een melding. Hartslagmeting volgt via de handpuls sensoren op de handvatten. De hellingshoek is handmatig in 3 standen te stellen aan de achterkant van de loopband. De loopband is voorzien van een dempingssysteem

Op de display wordt de snelheid, afstand, calorieën en hartslag tegelijkertijd vertoond, zodat je in één oogopslag het verloop van je training kunt volgen. 
De Christopeit TM2 is een veilige en complete loopband, die veel mogelijkheden en variatie biedt, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 


Loopband specificaties:

 • Snelheid van 1-16 km/u
 • 8 programma™s
 • Sneltoets functies
 • Snelheid en start/stop functie in handgrepen
 • 3 handmatig in te stellen hellingshoeken
 • Hartslagmeting in handsensoren
 • Dempend loopvlak, L120 x B40
 • Veiligheidsclip voor noodstop
 • Opklapbaar, soft drop systeem
 • Lcd display met tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik en hartslag
 • Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg
 • Afmetingen: 165 x 71 x 125 (hoogte) cm. 
 • Afmetingen opgeklapt: 80 x 71 x 148 (hoogte) cm.

loopband, loopbanden, goedkope loopband, loopbanden te koop, Tunturi, flow fitness, Bremshey, hardlopen, tweedehands loopband, hardloopband, loopband kopen, beste loopband, fitness loopband, loop band, loop banden, hardlopen, kettler loopband, fitnessapparaten, professionele loopband, loopbanden vergelijken, hardloopschema beginners, hardloopband, loopband huren, loopband tweedehands, fitness apparatuur, fitnessapparatuur, elektrische loopband, tweedehands loopband, fitness loopband,  nordic walking, tm-2 Christopeit Runner Walking Loopband, 50+ loopband, runner pro magnetic, Christopeit treadmill LB-50, Christopeit tread mill LB 50, Loopband Christopeit treadmill TM2