Christopeit Fitness Training Wand Rek Volledige grootte weergeven

Christopeit Fitness Training Wand Rek

Christopeit Fitness Wand Training Rek 

Het indoor klimrek van Christopeit is super geschikt voor het trainer van het hele lichaam met een "total workout". Het metalen klimrek is een alles in een modulesysteem. 

Meer details

449,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Christopeit Trainingsrek Fitness Wand

Het indoor klimrek van Christopeit is super geschikt voor het trainer van het hele lichaam met een "total workout". Het metalen klimrek is een modulesysteem. Dit betekent dat het aangevuld kan worden met een dips station, dumbbell rek en bench press, waardoor het als een volwaardig fitness station te gebruiken is. Het 8-trapse klimrek in witgoud is in hoogte verstelbaar van 227 tot 273 cm. Het maximaal belastbare gewicht is 100 kg en het klimrek is gemakkelijk te bevestigen zonder boren of schroeven, het klimrek wordt namelijk tussen de vloer en het plafond geklemd.

De uitstekende delen zijn beschermd met kunststof kapjes.

Het indoor klimrek van Christopeit is perfect geschikt voor het trainen van je ‘core’.

Het metalen klimrek is een modulesysteem. Dit betekent dat het aangevuld kan worden met een dips station, dumbbell rek en bench press, waardoor het als een volwaardig fitness station te gebruiken is.

Het 8-trapse klimrek in witgoud is in hoogte verstelbaar van 227 tot 273 cm. Het maximaal belastbare gewicht is 100 kg en het klimrek is gemakkelijk te bevestigen zonder boren of schroeven, het klimrek wordt namelijk tussen de vloer en het plafond geklemd. Maat 84 x 86 x 273 cm. Gewicht ca. 23,2 kg. Leeftijd vanaf 3 jaar. Uitstekende delen zijn beschermd met kunststof kapjes. Inclusief dips station.

 

Werk aan je "core"!

8-traps fitnessklimrek

Inclusief dips station

In hoogte verstelbaar

Maximaal belastbaar gewicht 100 kg.

Maat 84 x 86 x 273 cm

Gewicht ca 23,2 kg.

Afmetingen       84 x 86 x 273 cm (lxbxh)

Lengte  84 cm

Breedte 86 cm

Hoogte 273 cm

Afmetingen inclusief verpakking 116 x 62 x 14 cm (lxbxh)

In de doos 1 Trainingrek met dipsstation