Ihoooh elektrolyse H2 Max Hydrogen Water Fles Goud
search
  • Ihoooh elektrolyse H2 Max Hydrogen Water Fles Goud
  • geïoniseerd waterstof selectieve antioxidant, immuunsysteem, hydraterend hydrogen water apparaat ihoooh anti-ageing
  • geïoniseerd waterstof selectieve antioxidant, immuunsysteem, hydraterend hydrogen water apparaat ihoooh anti-ageing
  • geïoniseerd waterstof selectieve antioxidant, immuunsysteem, hydraterend hydrogen water apparaat ihoooh anti-ageing
  • geïoniseerd waterstof selectieve antioxidant, immuunsysteem, hydraterend hydrogen water apparaat ihoooh anti-ageing
  • Hydrogen water is geïoniseerd water, een super krachtige, veilige en selectieve antioxidant voor het lichaam.
  • Hydrogen water is geïoniseerd water, een super krachtige, veilige en selectieve antioxidant voor het lichaam.

H2 Max Hydrogen Water Fles Goud

€ 189,00
Inclusief belasting

Ihoooh H2 Max Hygrogen Water Fles Goud

Waterstofrijk water versterkt het immuunsysteem, fungeert als een antioxidant, werkt ontstekingsremmend, herstelt sporters lichaam en heeft natuurlijke hydraterende eigenschappen.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

H2 Max Hydrogen Water 

Hydrogen water is geïoniseerd water, een super krachtige, veilige en selectieve antioxidant voor het lichaam. waterstof moleculen zijn kleiner en krachtiger dan antioxidanten zoals vitamine C en Q10.

Ontdek zelf waarom atleten een voorsprong krijgen op hun concurrentie door hun water een boost te geven met behulp van moleculair waterstofrijk water

De Ihoooh H2 Max Hydrogen Water Systemen maken gebruik van geavanceerde elektrolyse om waterstof efficiënt te produceren. Dit is gemaakt van het edelmetaal platina om altijd veilig waterstof te maken. Met elektrische stroom worden de watermoleculen opgesplitst, waarbij grote hoeveelheden gezonde waterstofmoleculen ontstaan. De kleinste waterstofdeeltjes op aarde zorgen ervoor dat het water beter wordt opgenomen in de vrije radicalen in je lichaam, hierdoor zijn je lichaamscellen veel beter beschermd tegen alle schadelijke stoffen van buitenaf.

Aantal Voordelen Van Hydrogen Water

Verhoogde energie

Snel herstel

Schadelijke stoffen geneutraliceerd 

Vertragen verouderingsproces / anti-ageing

Verminderd Ontstekingen

Verminderd oxidatieve stress

Genereert gezonde Antioxidanten

Watestofgas Inademen:

Naast het drinken van waterstof water, is ook inademen erg gezond voor het lichaam. Ga niet naar dure waterstof klinieken, maar sluit de neus slang aan op je eigen H2 Max Hydrogen Water Apparaat en adem waterstof gas in wanneer het jouw uit komt. Na het sporten of lange dag, herstel thuis op je eigen bank. 

Meer dan 1600 onderzoeken online te vinden:

Uit een recent onderzoek is gebleken dat het drinken van waterstofrijk water de H2 Max, de tijd tot uitputting ruim verlengt en de totale kracht inspanning verhoogde in vergelijking met de placebogroep die kraanwater kreeg.

Onderzoek toont aan dat het drinken van met H2 Waterstof water helpt bij fitnessactiviteiten en atletiek. Het geeft je meer energie door de ATP-productie te verbeteren. Het vermindert vermoeidheid en spierschade door uw glycogeengehalte te verhogen. Het kan de VO 2 Max verhogen en de hydratatie verbeteren, terwijl het selectief de schadelijke effecten van oxidatieve stress neutraliseert en vermindert. Onderzoek toont ook aan dat het effectief is voor een breed scala aan aandoeningen die verband houden met de algemene gezondheid, waaronder veel chronische ziekten. 

Sport oefeningen die de gebruikelijke belasting van het lichaam te boven gaat en verzuurd, kan leiden tot oxidatieve stress en verhoogde vermoeidheid tijdens intensieve training of sport competitie, resulterend in verminderde atletische prestaties en een verhoogd risico op blessures, Waterstof drinken en inademen kan nuttig zijn als antioxidant, gaat merkzuur tegen, en men hersteld snel. 

Consumptie van waterstofrijk water rond en na het sporten verbetert de krachtprestaties en het hartslagherstel bij (roei) drakenbootatleten. Lees meer: Waterstof onderzoek bij spoters

Gevaarlijk?

Het drinken of inhaleren van water- gas is ongevaarlijk en niet-giftig. Als het lichaam verzadigd is, adem je de overtollige waterstof gewoon weer uit. Ook zijn er geen bijwerkingen gemeld. Wees gewaarschuwd voor flessen en systemen die aluminium bevatten, omdat het een neurotoxische stof is. Onze systemen zijn van Platina en 100% veilig. 

Materiaal:

De Hydrogen Bottle is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als veiligheid garanderen. De hoofdcomponenten van de electrolise zijn gemaakt van Platina en een robuust BPA-vrij plastic fles. Dit zorgt voor een lange levensduur en is veilig getest in contact met drinkwater. Waarom geen glazen fles hoor ik u denken? Glas kan door de druk opbouw van het gas eventueel barsten. 

5 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.