AB Roller Buikspiertrainer
search
  • AB Roller Buikspiertrainer
  • AB Roller Buikspiertrainer
  • AB Roller Buikspiertrainer
  • AB Roller Buikspiertrainer

AB Roller Buikspiertrainer

€ 19,50
Inclusief belasting

Ab Roller Trainingswiel Buikspier Trainer

Met de Ab Wheel kunt u op een zeer goedkope, snelle, en effectieve manier uw schouders, buik- en rugspieren trainen.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Buikspier wiel Christopeit

De 'roll-out' is een productieve en zware buikspieroefening. De ab wheel optimaliseert de beweging, omdat je dichtbij de grond zit. De oefeningen met het trim wiel zijn gemakkelijk te integreren in je dagelijkse work-out en zorgt voor stabiliteit en kracht.

Specificaties

  • Dubbel wiel
  • Diameter 18cm.
  • Ergonomische handvatten
  • Max gebruikersgewicht 100kg
  • Gewicht ong. 510 gram

Met het trainingswiel, ook wel buikwiel genoemd, worden de buikspieren tot het uiterste gedreven. Ook worden de rug en schouders getraind. Door naar verschillende kanten uit te rollen worden de spieren op spanning gezet en zodoende getraind. De perfecte workout voor thuis of op uw hotelkamer!

Hoe is Ab Roller Trainingswiel te gebruiken:

Het wiel heeft een dubbel handvat en een wiel, u pakt de handvaten vast en gaat op uw knieën zitten en rolt vervolgens naar voren uit of naar de zijkanten. Voor de gevorderden training gaat u op uw tenen in lig positie staan zonder de knieën te gebruiken.
Het trainen van uw buikspieren met behulp van een Ab Wheel is één van de weinige manieren waarmee uw wervelkolom en rugspieren op een juiste manier worden belast.
Een Ab Wheel is klein van stuk en dus gemakkelijk mee te nemen op reis.
Voordelen van het trainen met een Ab-wheel

Ontwikkeling van sterke buikspieren en helpt je rug en wervelkolom te ontlasten
Snelle resultaten zonder tijdrovende, saaie crunches of sit-ups
Foam handgrepen voor een goede grip
Lichtgewicht en demonteerbaar en zo makkelijk mee te nemen

Goed voor je rug:

Hoewel de Ab Wheel op basis van bovenstaande wellicht vooral bedoeld lijkt voor mensen die fanatiek trainen, wordt het apparaat ook veelvuldig gebruikt als onderdeel van revalidatie trainingen. Mensen die bijvoorbeeld terug moeten komen na een zware blessure of aan ernstige rugklachten lijden, zijn dan ook gebaat bij opbouwend trainen met de Ab Wheel. Geloof jij ook in Old School training, en wil je écht sterke buik- en rugspieren, waar je dus wat voor zult moeten doen? Train dan met de Ab Wheel.

Deze Ab Wheel fitnessapparaat is handig en gemakkelijk in het gebruik. Dit trainingssysteem is geschikt voor het snel trainen van zowel de buikspieren als de rug- en schouderspieren. Bij gebruik van dit wiel wordt balans verbeterd en wordt spierkracht opgebouwd. Het wiel wordt geleverd inclusief kniematje. 

 

4 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.