Panna voetbaldoel officiële straatvoetbal goal
search
  • Panna voetbaldoel officiële straatvoetbal goal
  • Panna voetbaldoel officiële straatvoetbal goal

Panna voetbaldoel officiële straatvoetbal goal

€ 58,50
Inclusief belasting

Officiele Panna voetbaldoel Euro Cup

Deze Panna straatvoetbaldoel is extreem plezier, makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Panna doeltjes worden ook veel gebruikt voor Ijshockey en hockey. Fromaat 150x60x60 cm

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Euro Cup Panna straatvoetbal doel

Met Panna voetbal speel je de bal tussen de benen van je tegenstander door en zorg je dat je de bal weer in eigen bezit hebt. Met het compacte, lichte en handzame Goaltje in officieel Panna formaat kan je dit spel nu overal spelen. In de achtertuin, maar zeker ook op straat! Door het fijnmazige net is het Exit Panna goaltje ook uitermate geschikt voor (ijs)hockey.

Dit compacte panna voetbaldoel is ideaal voor een potje straatvoetbal. Het frame en net maken van dit goaltje een echte eyecatcher. Het goaltje heeft de officiele afmetingen van een panna goal en is ideaal voor in de tuin of op straat. En door het lage gewicht neem je het doeltje eenvoudig mee.

Het frame is gemaakt van buizen met een grote diameter voor extra stevigheid. Het frame is verzinkt en daarna gepoedercoat wat ervoor zorgt dat dit goaltje jaren mee gaat. Verder is het frame voorzien van spring/clip koppelingen. Het fijnmazige zwarte net is stevig bevestigd aan het frame door een innovatief bevestigingssysteem.

Strak design voetbaldoel, wit frame en wit net

Het net heeft een innovatieve bevestigingswijze (patent), een genot om mee te spelen. Voetbalgoal is makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Maar de Exit Panna kan in weer en wind buiten staan.

Kenmerken:

Officieel Panna formaat

Afmetingen (B x H x D): 150x60x60 cm

Gewicht: 8 kg.

Hoogwaardig weerbestendig frame met grote buisdiameter

Hoogwaardig weerbestendig  net

Framedelen met spring-clip koppelingen

Frame verzinkt en gepoedercoat

Fijnmazig zwart net met stevige bevestiging aan frame

 

SPECIFICATIES:
Maat: 150 x 75 x 60 cm
Zeer geschikt voor panna voetbal
Galvaniseerde en powdercoated frame
Fijnmazig net
Kleur:Wit
Makkelijk op te bouwen en te verplaatsen


De Euro Cup is een mini doel met de hoge kwaliteit van onze voetbal serie. Het fraaie design, met het gegalvaniseerde en powdercoated, witte frame zal perfect staan in je tuin. De hoge kwaliteit geeft je zomers lang veel speel plezier.
Het Euro Cup doeltje is door zijn gewicht gemakkelijk te verplaatsen en overal mee naartoe te nemen. Het verankeringsysteem bestaat uit flexibele haringen, waardoor het doel toch zeer stevig en stabiel staat. Het net is op een innovatieve wijze bevestigd en door zijn fijnmazigheid ook uitermate geschikt voor (ijs)hockey.

 

Voetbaldoel, voetbal, voetbalgoal, voetbal doel, voetbal nieuws, voetbal goal, voetbal kopen, voetbalshirts kopen, voetballen, knvb, eredivisie, voetbalwedstrijden, voetbaldoeltjes, voetballen kopen, voetbaldoel kopen, goal, voetbalgoal kopen, voetbal goals, kinder voetbaldoel, voetbalshirt, voetbalshop, voetbal kopen, voetbalgoals kopen, voetbalgoals, voetbalen, voetbalgoaltjes, voetbaldoelen, voetballen, voetbaldoel kopen, voetbal doeltje, voetbal doeltjes, voetbaldoeltjes, voetbaldoeltje, exit, adidas, straatvoetbal, sstraatvoetbalgoal

2 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.