• Niet op voorraad
Maximize Super Carbo + Drink 24 stuks
search
  • Maximize Super Carbo + Drink 24 stuks

Maximize Super Burner + Drink 24 stuks

Maximize Super Burner Drink 24 stuks

SUPER BURNER is een speciaal ontworpen dieetdrank welke het lichaam helpt om de aanwezige vetten te gebruiken als energiebron. 

Smaak: Citroen
Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Super Burner Maximize Drink 500ml / 24 stuks

SUPER BURNER is een speciaal ontworpen dieetdrank welke het lichaam helpt om de aanwezige vetten te gebruiken als energiebron. SUPER BURNER bevat 2 specifieke stoffen die bijzonder effectief zijn als het gaat over verbeterde vetverbranding tijdens en na de inspanning. Van caffeïne is geweten en is er wetenschappelijk bewijs dat het helpt om de vetten te mobiliseren tijdens inspanning, om meer energie te geven en de concentratie te verbeteren. L-carnitine helpt om de beschikbare vetten in de motor van de spiercel (mitochondriën) te transporteren om ze daar als energiebron te gebruiken.
Gebruik: 1 fles ( 500 ml ) voor en tijdens de inspanning.

Ingrediënten : water, sacharose, voedingszuur: citroenzuur, stabilisator: E466, aroma, L-carnitine, caffeine, zoetstoffen: E950, E954.

SUPER BURNER is dan ook de drank voor actieve mensen die bewust omgaan met calorieën en tijdens het sporten meer vetten willen verbranden.

Smaken: Sinaasappel, citroen, pompelmoes en thee citroen.

Indicaties:
Voor extra energie en vetverbranding

Samenstelling:
Water, sacharose, voedingszuur: citroenzuur, stabilisator: E466, aroma, L-carnitine, caféïne, zoetstoffen: E950, E954

Nutritionele analyse:

  /500ml
Energiewaarde 32 Kcal/26,7 KJ
Koolhydraten 8g
Vetten 0g
Eiwitten 0g
L-carnitine 420mg
Cafeïne 50mg


Gebruiksaanwijzing:
Voor en tijdens de inspanning, of volgens behoefte


Verpakking : doos met 24 flessen van 500 ml.

Carbo Energy, Isomax poeder, Guaramax met groene thee, energiedrank, sportdrank, sportdranken, energiedranken, sportvoeding, koolhydraten, isotone sportdrank, voedingssupplementen, isostar poeder, energiedrankjes, sportdrank poeder, sportdrankjes, supplementen, vetverbranding, isotone drank, sportdrank maken, sportvoeding hardlopen, aquarius sportdrank, isotone dorstlesser, extran sportdrank, hypotone sportdrank, beste sportdrank, Amino Drink,sportvoeding,voedingssupplementen, Aqua Max, Aque Diet, Iso Fresh, Protein Plus, Red Max Drink, Sports Shake, Super Burner Drink, Super Carbo Drink, sport voeding,voedingssupplement

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.