• Niet op voorraad
Voedingssupplement Maximize Betaburner 120 tabletten Diet Formula snel afvallen, vetverbranden
search
  • Voedingssupplement Maximize Betaburner 120 tabletten Diet Formula snel afvallen, vetverbranden

Maximize Betaburner 120 tabletten Diet Formula

Maximize Betaburner 120 tabletten Diet Formula

De krachtigste formule op de markt. BETABURNER is een krachtige, vernieuwde formule met plantenextracten en mineralen welke al de ingrediënten bevat ter bevordering van gewichtsverlies.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Maximize Betaburner Dieet Formule

BETABURNER van Maximize combineert een aantal plantenextracten welke een thermogene werking hebben en zo de verbranding van lichaamsvet kunnen stimuleren.

BETABURNER combineert een aantal plantenextracten welke een thermogene werking hebben en zo de verbranding van lichaamsvet kunnen stimuleren. Groene thee extract, Yerba mate, guarana extract bevatten allen cafeeine, specifieke anti oxidanten en andere stoffen welke een invloed hebben op de vetverbranding. Doordat zij het centrale zenuwstelsel ook stimuleren, zijn zij niet geschikt voor personen welke overgevoelig zijn voor cafeine. Canadese geelwortel verlengt de actieve werkingsduur van de thermogene stoffen in BETA BURNER waardoor je een time release effect verkrijgt. Gemberwortel normaliseert het metabolisme van suiker in het lichaam en stabiliseert de bloedsuikerspiegel. Calcium kan helpen met het normaliseren van het lichaamsgewicht. 

sportvoeding,voedingssupplementen,afslanken,afslankproducten,afslank producten,afvallen,snel afvallen,vermageren,gezond afvallen,dieet,afvallen tips,gezond eten,afvallen zonder dieet,proteine dieet,gezonde voeding,afvallen buik,afslankpillen,5 kilo afvallen,dieet recepten,gezond dieet,gezond vermageren,snel afvallen in een week,afvallen met shakes,snel afvallen tips,snel afvallen dieet,hoe kan ik snel afvallen,dieet schema,afvallen zonder sporten,afvallen in een week,hoe afvallen,koolhydraten dieet,tips afvallen,snel afslanken,afvallen met shakesen

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.