• Niet op voorraad
Maximize L-Carnitine 1000 mg
search
  • Maximize L-Carnitine 1000 mg

Maximize L-Carnitine 1000 mg

Maximize L-Carnitine 1000 mg vetverbrander.

Vetverbranding en energie L-CARNITINE 1000 bevat L-car nitine, het aminozuur dat een grote rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen en dat vet snel omzet in spierenergie.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Maximize L-Carnitine 1000 mg 20 ampullen x 25 ml (ananas)

L-CARNITINE van Maximize is een aminozuur dat een grote rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen.

L-Carnitine is een aminozuur dat een grote rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen. Het zorgt voor het transport van vetzuren naar de mitochondriën (de motor van de spiercel, dit is de plaats waar energie wordt aangemaakt in de cellen) van de spiercellen. Op deze manier wordt meer vet verbrand voor het leveren van energie. Hierdoor kunnen de spiersuikerreserves van getrainde sporters beschermt worden bij duurinspanningen wat ervoor kan zorgen dat het begin van uitputting kan worden uitgesteld zodat de prestatie wordt verbeterd. Tevens kan L-carnitine bij duursporters de VO2 max. ( Maximale zuurstofopnamecapaciteit) verhogen. INGREDIËNTEN: water, L-Carnitine, glucose, voedingszuur: citroenzuur, bewaarmiddel: E202, aroma, zoetstoffen: E952, E950, E954.

Per ampul (25 ml)
Energiewaarde 5 Kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vetten 0 g
L-Carnitine 1000 mg

DOSERING : 1 ampul voor de training.

INDICATIES: Verbeteren vetverbranding tijdens duursporten. Verbeteren van de uithouding.

 

sportvoeding,voedingssupplementen,afslanken,afslankproducten,afslank producten,afvallen,snel afvallen,vermageren,gezond afvallen,dieet,afvallen tips,gezond eten,afvallen zonder dieet,proteine dieet,gezonde voeding,afvallen buik,afslankpillen,5 kilo afvallen,dieet recepten,gezond dieet,gezond vermageren,snel afvallen in een week,afvallen met shakes,snel afvallen tips,snel afvallen dieet,hoe kan ik snel afvallen,dieet schema,afvallen zonder sporten,afvallen in een week,hoe afvallen,koolhydraten dieet,tips afvallen,snel afslanken,afvallen met shakesen

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.