• Niet op voorraad
Maximize BCAA 850 100 Caps Aminozuren
search
  • Maximize BCAA 850 100 Caps Aminozuren

Maximize BCAA 850 450 Caps Aminozuren

Maximize BCAA 850 450caps

Recuperatie, spierherstel en energie BCAA bevat de vertakte aminozuren Leucine, Valine en Isoleucine.

BCAA van Maximize zorgt voor een sneller herstel en voorkomen spiermassaverlies bij zware katabole stress.(training of ziekte).

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Maximize BCAA 850 450 caps Amino Complex

BCAA van Maximize zorgt voor een sneller herstel en voorkomen spiermassaverlies bij zware katabole stress.(training of ziekte).

De BCAA’s of vertakte keten aminozuren zijn de enige aminozuren die niet langs de lever moeten passeren alvorens te kunnen worden opgenomen door het lichaam. Zij hebben een directe voorkeur voor opname in de spiercellen, hetgeen betekent dat zij van het grootste belang zijn voor de opbouw en het functioneren van de spiercellen. In deze spiercellen hebben zij een heel kwetsbare positie. Zij kunnen namelijk, als er plotseling een tekort ontstaat aan glucose, heel snel afgebroken worden en gebruikt worden voor de energievoorziening. Dit mechanisme zorgt ervoor dat een te laag bloedsuikergehalte wordt opgevangen, maar ook dat hierbij spiermassa verloren gaat. Supplementeren met BCAA’s zorgt voor een sneller herstel en voorkomen spiermassaverlies bij zware katabole stress(training of ziekte). Ingrediënten: L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, gelatine, kleurstof E171.

Per 6 capsules
Energetische waarde 22.8 Kcal/ 99.54 KJ
Eiwitten 6 g
Koolhydraten 0.1 g
Vetten 0.1 g
L-leucine 2370 mg
L-valine 1620 mg
L-isoleucine 1110 mg
De gebruikte grondstoffen zijn van Farma oraal kwaliteit. (98.3% actieve bestanddelen)

DOSERING: neem 2 tot 3 capsules voor en onmiddellijk na de training.

INDICATIES: Extra energie tijdens intensieve inspanningen, verbeterde recuperatie, bescherming spierweefsel.

sportvoeding,voedingssupplementen,aminozuren,kopen,aminozuur,creatine,kopen,eiwitten,tryptofaan,fitness,supplementen,aminozuren,supplementen,eiwit,voedingssupplementen,fitness,whey,poeder,wat,zijn,aminozuren,aminozuur,tabletten,aminozuren,waar,te,koop,essentiele,aminozuren,supplementen,fitness,aminozuren,supplement,aminozuren,fitness,natuurlijke,aminozuren,aminozuur,kopen,essentiële,aminozuren,aminozuren,tegen,haaruitval,fitness,voeding,aminozuren,in,voeding,aminozuren,afvallen,proteïnen,aminozuren,bestellen,beste,aminozuren,zwavelhoudende,aminozuren

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.