• Niet op voorraad
Maximize Betalamax 120 Caps
search
  • Maximize Betalamax 120 Caps

Maximize Betalamax 120 Caps

Maximize Betalamax 120 Caps

Betalamax is een voedingssupplement dat de vorming van melkzuur tegengaat tijdens sportinspanningen en hierdoor de prestaties sterk verbetert.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Maximize Betalamax 120 capsules

Betalamax is een voedingssupplement dat de vorming van melkzuur tegengaat tijdens sportinspanningen en hierdoor de prestaties sterk verbetert.

Meer bèta-alanine geeft meer l-carnosine en dat geeft een beter anaëroob uithoudingsvermogen,meer vermogen,een betere sprint en minder vermoeidheid.Het verhoogt de aanmaak van Carnosine,een dipeptide (Beta-alanine gekoppeld aan L-histidine) welke H+ionen (van zuren,zoals melkzuur) bindt en hierdoor de vorming van melkzuur sterk verminderd. Het innemen van puur Carnosine is zinloos,het is vrij duur en in de maag wordt het terug wordt afgebroken tot Beta-Alanine en L-histidine! Taurine bevordert de omzetting van glycogeen in glucose,de belangrijkste brandstof voor de spieren en hersenen.Taurine stimuleert op zeer krachtige wijze de afbraak van melkzuur in de spieren.Taurine stelt verzuring van de spieren uit,waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt.

Tevens bevordert Taurine de stofwisseling in de hersenen en het hart waardoor de vitaliteit wordt verhoogd. Diarginine KetoIsoCaproaat is een speciale vorm van arginine welke sterke anti-katabole eigenschappen heeft.Het speelt een belangrijke rol in het lichaam om melkzuur en ammoniak te verwijderen en om extra energie te geven.Dit versnelt het herstel tijdens en na de training. Diarginine Ketoisocaproaat kan in het lichaam worden omgezet in HMB.

Ingrediënten:Beta alanine,Taurine,Gelatine,Diarginine ketoisocaproaat,Vulmiddel:E572,Kleurstof:E171.

creatine,hmb,creatine monohydraat,creatinefosfaat,krachtsport,whey protein,creatine monohydrate,bcaa,creatin,creatine supplements,glutamine,creatine powder,zma,best creatine,creatine side effects,creatine supplement,monohydrate creatine,creatine tablets,hmb supplement,creatine ethyl ester,creapure creatine,creatine pills,creatine reviews,creatine capsules,creatine benefits,pure creatine,micronized creatine,creatine kinase

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.