• Niet op voorraad
Maximize Creatine X Cell II
search
  • Maximize Creatine X Cell II

Maximize Creatine X Cell II 1,1 kg

Maximize Creatine X Cell 

CREATINE X-CELL II is een creatine supplement van de vierde generatie. Het is een ingenieus oplaadsysteem dat zorgt voor een optimale opname en werking van de aanwezige creatine.

Extra grote pot van 1,1 kg

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Maximize Super Creatine X Cell 

CREATINE X-CELL II is een creatine supplement van de vierde generatie. Het is een ingenieus oplaadsysteem dat zorgt voor een optimale opname en werking van de aanwezige creatine.

Productbeschrijving:
X-CELL van Maximize is een CREATINE supplement welke drie verschillende vormen van CREATINE bevat in een mix van ingredienten welke de opname en werking van CREATINE versterken.

Zijn specifieke samenstelling zorgt voor resultaten die vele keren hoger zijn dan met gewone CREATINE. Waarom werkt CREATINE X-CELL zoveel beter dan andere CREATINE supplementen? Eerst en vooral bevat CXC 75 gram pure DEXTROSE van uiterst hoge kwaliteit. Studies tonen aan dat dit de hoeveelheid is die zorgt voor een optimale insulinerespons van het lichaam op het innemen van snelle suikers. Die insuline zorgt ervoor dat de CREATINE samen met andere aminozuren en bepaalde mineralen in de spiercellen worden geinjecteerd. Om ervoor te zorgen dat die vrijgekomen insuline geen vetdepots kan vullen hebben wij ALPHA LIPOIC ACID toegevoegd. GLUTAMINE AKG en TAURINE, de twee meest voorkomende aminozuren in spierwe

Extra grote pot van 1,1 kg

DOSERING: 5 dagen opladen met 4 keer 5 g gemengd, daarna 5 tot 10 gram per dag. 

Maximaal rendement met creatine behalen? Lees onze sportvoeding blog: Klik hier

creatine,hmb,creatine monohydraat,creatinefosfaat,krachtsport,whey protein,creatine monohydrate,bcaa,creatin,creatine supplements,glutamine,creatine powder,zma,best creatine,creatine side effects,creatine supplement,monohydrate creatine,creatine tablets,hmb supplement,creatine ethyl ester,creapure creatine,creatine pills,creatine reviews,creatine capsules,creatine benefits,pure creatine,micronized creatine,creatine kinase

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.