Draaiknop Z11 Speedbike remknop Volledige grootte weergeven

Draaiknop Z11 Speedbike remknop

Indoor cycling Speedbike Z11 rem draaiknop 

De Speedbike Z11 Speedbike wordt geremd door middel van de draaiknop die het remblokje tegen het vliegwiel drukt. Deze rempin slijt soms bij veelvuldig gebruik, en is hier bij te bestellen.

Versie pen met enkel schroefdraad 

Meer details

19,50 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Z11 Speedbike remknop  

Let op uw schroefdraad, kijk onze foto wij leveren alleen die met schroefdraad onder. Wij hebben dus niet de versie met 2 schroefdraden.

U kunt pas bestellen als wij u gehoord hebben op de mail, wij leveren alleen de pen met 1 schroefdraad (aan de onderkant). Kijk goed naar de foto. Heeft u dat? Mail ons en wij zetten de bestelbutton aan. 

De Speedbike Z11 Speedbike wordt geremd door middel van de draaiknop die het remblokje tegen het vliegwiel drukt. Deze rem pin slijt soms bij veelvuldig gebruik, en is hier bij te bestellen.

Draai en remknop de speedbike Joy Sport Z11, Dunlop Z11

Met speedbike rem draaiknop / remblokjes heeft u de mogelijkheid met flinke weerstand te creëren en zo de trainingsintentie te verzwaren.

dunlop spinningbike onderdelen zijn bij ons te bestellen. Onderdelen dunlop z11 prijs kunt u opvragen. 

Let op uw schroefdraad, kijk onze foto wij leveren alleen die met schroefdraad onder. 

remblokjes, spinfiets, remblok, spinningfiets, remming indoorbike, spin bike, spining, spinningfiets kopen, remming, mountainbike, Dunlop z11, spining, Higol X Ciser, brake system, rem, remknop, draaiknop, remming 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...