Intex Explorer Pro 100 Rubberboot Set
search
  • Intex Explorer Pro 100 Rubberboot Set
  • Intex Explorer Pro 100 Rubberboot Set

Intex Explorer Pro 100 Rubberboot Set

€ 29,95
Inclusief belasting

Intex Explorer Pro 100 Opblaasbare Boot 

De Intex Explorer Pro 100 is een gebruiksvriendelijke en voordelige éénpersoons opblaasboot. Ideaal voor comfortabele vaartochtjes. De boot heeft extra stevigheid door de luchtkamer aan de binnen romp. Maximale belasting van deze opblaasboot is 80 kg.

 
Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Intex Explorer Pro 100 Opblaasboot

Gebruiksgemak en voordelige prijs zijn de belangrijkste kenmerken van de Intex Explorer Pro 100. Deze éénpersoons opblaasboot is een ideaal bootje voor uw kids. De Intex Explorer Pro 100 heeft 3 luchtkamers waarvan één een extra kamer is aan de binnenromp.

De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, een handgreep op de boeg en riemsloten. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Explorer Pro 100 heeft een capaciteit van 80 kilogram.

Overige voordelen van de Intex Explorer Pro 100

3 aparte luchtkamers

De Intex Explorer Pro 100 opblaasboot is voorzien van 3 luchtkamers. Als er een luchtkamer lek raakt, kunt u gelukkig nog aan wal komen met twee opgeblazen compartimenten.


Grijpkoord rondom

De Intex Explorer Pro 100 opblaasboot is voorzien van een grijpkoord rondom de boot. Handig om de boot aan vast te pakken als u in de boot zit, of om de boot te vervoeren.


Opblaasbare vloer

De Intex Explorer Pro 100 opblaasboot heeft een opblaasbare vloer. De opblaasboot zit daarom comfortabel en zacht. De opblaasbodem is eenvoudig op te blazen met behulp van het bodemventiel.


Roeidollen

Deze opblaasboot is voorzien van 2 handige roeidollen. Handig om roeispanen te gebruiken bij de Explorer Pro 100 boot. Voor dit model raden wij de standaard Intex roeispanen aan.


 

Overige pecificaties van de Intex Explorer Pro 100 boot zijn:

Merk Intex
Model Explorer Pro 100
Afmetingen (LxBxH) 160 x 94 x 29 centimeter
Capaciteit (personen) 1 Persoon
Gewicht 2,66 kilogram
Maximale belasting 80 kilogram
Verpakkingsmaat 23 x 25 x 8 centimeter
Garantie 1 jaar
5 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.