Intex Explorer Pro 300 Rubberboot Set
search
  • Intex Explorer Pro 300 Rubberboot Set
  • Intex Explorer Pro 300 Rubberboot Set

Intex Explorer Pro 300 Rubberboot Set

€ 57,95
Inclusief belasting

Set Intex Explorer Pro 300 Opblaasbare Boot 

De Intex Explorer Pro 300 Set is een nieuwe variant van de mateloos populaire Explorer 200 opblaasboot. Het enige verschil is dat dit de 3 persoons betreft. Ook volwassenen kunnen prima in de Explorer Pro 300 boot varen. 

 
Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Intex Explorer Pro 300 Opblaasboot Set

Gebruiksgemak en voordelige prijs zijn de belangrijkste kenmerken van de Intex Explorer Pro 300 Set. Deze driepersoons opblaasboot is een ideaal bootje voor uw kinderen. De Intex Explorer Pro 300 Set heeft 3 luchtkamers waarvan één een extra kamer is aan de binnenromp.

De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, een handgreep op de boeg en riemsloten. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Explorer Pro 300 Set heeft een capaciteit van 200 kilogram. Peddels en pomp worden in dit set meegeleverd. U kunt daardoor een compleet set extra voordelig aanschaffen.

Overige voordelen van de Intex Explorer Pro 300

3 aparte luchtkamers

De Intex Explorer Pro 300 opblaasboot is voorzien van 3 luchtkamers. Als er een luchtkamer lek raakt, kunt u gelukkig nog aan wal komen met twee opgeblazen compartimenten.


Grijpkoord rondom

De Intex Explorer Pro 300 opblaasboot is voorzien van een grijpkoord rondom de boot. Handig om de boot aan vast te pakken als u in de boot zit, of om de boot te vervoeren.


Opblaasbare vloer

De Intex Explorer Pro 300 opblaasboot heeft een opblaasbare vloer. De opblare Intex boot zit daarom comfortabel en zacht. De opblaasbodem is eenvoudig op te blazen met behulp van het bodemventiel.


Roeidollen

Deze opblaasboot is voorzien van 2 handige roeidollen. Handig om roeispanen te gebruiken bij de Explorer Pro 300 boot. Uiteraard zijn roeispanen ook inbegrepen in dit pakket.


Roeispanen en handpomp inclusief

In het pakket van de Intex Explorer Pro 300 Set zijn peddels en pomp inbegrepen. U koop het complete set daarnaast ook extra voordelig.


Overige pecificaties van de Intex Explorer Pro 300 boot zijn:

Merk Intex
Model Explorer Pro 300 Set
Afmetingen (LxBxH) 244 x 117 x 36 Centimeter
Capaciteit (personen) 3 Personen
Gewicht 5,2 kilogram
Maximale belasting 200 kilogram
Verpakkingsmaat 28 x 48 x 20 centimeter
Garantie 1 jaar

 

11 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.