Joy Sport Concept Air Power Roeitrainer Volledige grootte weergeven

Joy Sport Concept Air Power Roeitrainer

Joy Sport Concept Air Power

Bij het ontwerp van de roeitrainer Joy Sport Concept Air Power is gekozen voor kwaliteitsmaterialen. Zo is het rail systeem opgetrokken uit hoogwaardig staal dat bevestigd is aan een volledig uit staal opgetrokken basis frame. 

Meer details

345,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Joy Sport Concept Air Power NIEUW MODEL 2

Bij het ontwerp van de roeitrainer Joy Sport Concept Air Power is gekozen voor kwaliteitsmaterialen. Zo is het rail systeem opgetrokken uit hoogwaardig staal dat bevestigd is aan een volledig uit staal opgetrokken basis frame. Slijtage wordt hierdoor nagenoeg uitgesloten en deze roeitrainer kan met gemak een gebruikersgewicht van 140 kg aan. Verder zijn alle draaiende gedeelten van deze roeimachine voorzien van kwaliteitslagers die garant staan voor een lange levensduur. Maar ook aan de afwerking is veel zorg besteed. Zo is bijvoorbeeld het zitje van deze roeitrainer goed gelagerd en ergonomisch gevormd, zijn de voetsteunen en bijbehorende voetriemen comfortabel en is de roei houding die men aanneemt tijdens de roeibeweging zeer natuurlijk.

Ook biedt het beproefde AIR weerstandssysteem in deze roeier een zeer grote tegendruk zodat u hoge trainingsintensiteiten kunt behalen en snel in topconditie bent. Hoe harder u trekt, hoe zwaarder het roeien wordt. 

De overzichtelijke trainingscomputer op de Concept Roeier geeft u in scanfunctie verslag van de tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en hartslag (optioneel met hartslag borstband). De roeitrainer geeft continue feedback over hartslag, verstreken tijd, afgelegde afstand en verbrande calorieën. Hierdoor ziet u hoe effectief elke training is en welke doelen u in de loop van de tijd hebt bereikt. 

De vernieuwde Joy Sport Roeitrainer Concept is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik met professioneel materiaal, geraffineerde details en strak disign.

Deze Concept Air Power roeimachine is inklapbaar en makkelijk te verplaatsen met de transportwieltjes.

Specificaties:

Onderhoudsvrij.
Handig opklapbaar, plaatsbesparend.
Instelbare voetsteunen.
Transportwieltjes.
Gebruikersgewicht 140 KG.
Maximale lichaamslengte 200 CM.
Optioneel met hartslagband.
2 jaar volledige garantie.
Nederlands + Engelstalige handleiding.
Weerstandsysteem Luchtweerstand
Type lagers Industrielagers
Stroomvoorziening Batterijen
Voetsteunen instelbaar 
Type Display LCD

Netto gewicht 21,0 KG
Bruto gewicht 25,0 KG

Afmeting opgesteld 193 CM X 48 CM X 56 CM (LXBXH)
Afmeting verpakking 115 CM X 24 CM X 60 CM (LXBXH)

 

roeitrainer, roeimachine, concept  fitnessapparatuur, fitness roeiapparaat, sport, roeitrainer kopen, roeimachine kopen, roeiapparaat huren, christopeit, oxford, accord, cambridge, cardiff roeier. topsport, joy sport, kettler roeitrainer, roeitrainer kettler

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...