Christopeit Oxford Roeitrainer Volledige grootte weergeven

Christopeit Oxford Roeitrainer

Christopeit Oxford roeimachine

De Christopeit Rower Oxford is een ideale roeitrainer voor thuis.

De afmetingen van deze roeimachine zijn zeer bescheiden en de Oxford Rower van Christopeit is gemakkelijk op te bergen dankzij de opvouwbaarheid en het lichtgewicht frame.

Meer details

115,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Christopeit Oxford Roeitrainer

Deze roeitrainer van Christopeit is makkelijk in gebruik, en heeft een comfortabele zitting die soepel glijdt door middel van 6 ingebouwde kogellagers. De roeistangen zijn vrij beweegbaar, en de hydraulische weerstand kan oneindig op elk gewenst niveau worden afgesteld.

Dit maakt de Oxford roeitrainer tot een makkelijk inzetbaar en veelzijdig apparaat om thuis aan uw conditie te werken. Een roeitrainer traint veel verschillende spiergroepen tegelijk, niet alleen de benen, maar ook de rug, schouders, armen en buik. Mede door het gebruik van het lichaam verbrand men sneller calorieen. Dit verklaart de populariteit van deze fitness apparaten. 
Het digitale scherm geeft een weergave van tijd, afstand, aantal roeislagen, totaal aantal roeislagen en het geschatte calorieën verbruik.
 
Als u niet zoveel ruimte hebt, u niet zeer veelvuldig traint of als u nog niet een dure roeimachine wilt aanschaffen is deze gebruiksvriendelijke, maar wel hoogwaardige Christopeit roeitrainer perfect. Het remsysteem van het roeiapparaat komt tot stand door de hydraulische cilinders, die je handmatig vrijwel oneindig kunt instellen voor een zeer grote variatie in weerstand. De zes ingebouwde kogellagers zorgen ervoor dat het comfortabele zitje soepel en regelmatig glijdt en een natuurlijke en fijne manier van roeien krijgt. Het stalen frame is stevig en staat stabiel, zodat iedere work-out veilig verloopt. Voor deze scherpe prijs kunt u de Christopeit Oxford roeiapparaat niet laten liggen.
 
De trainingsinformatie wordt door de Christopeit roeitrainer getoond op de digitale monochrome monitor tussen uw voeten. Zo ziet u dankzij de scan duidelijk hoe je presteert tijdens het trainen. De zitting van de roeier is te verstellen, zodat u in combinatie met de voetsteunen met stevige riemen gemakkelijk de beste trainingshouding vindt. Nog nooit was trainen en fitness zo makkelijk en betaalbaar, want ondanks de scherpe prijs heeft u met de Christopeit Oxford roeitrainer de beschikking over een volledig en serieus fitnessapparaat voor thuis.
 

FUNCTIES: Tijd, Afstand, Aantal roeier slagen
SCHERM: Digitaal Display
AFMETINGEN OPGEBOUWD: 124cm x 78cm x 16-68cm
AFMETINGEN VERPAKKINGSMAAT: 123cm x 33cm x 14cm
NETTO GEWICHT: 18,00 kg
GEBRUIKERSGEWICHT: 100 kg