Christopeit Runner Pro Magnetic Loopband Volledige grootte weergeven

Christopeit Runner Pro Magnetic Loopband

Loopband Christopeit Runner Pro Magnetic 

Een no nonsence loopband voor mensen die gewoonweg elke dag makkelijk willen bewegen, wanden en hardlopen. 

Deze loopband is zeer veilig, polulair bij 50+ en ook geschikt om gewoonweg te wandelen.  

Meer details

249,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Christopeit Runner Pro Magnetic Loopband 

U bent op zoek naar een eenvoudige en compacte loopband om uw conditie te verbeteren, af te vallen of gewoonweg te bewegen, dan is de Runner Pro Magnetic de juiste keuze. Deze loopband is volledig mechanisch en werkt op zwaartekracht (hellingshoek) en spierkracht. 

In plaats van dat de band onder uw voeten via een motor ronddraait, draait de band van de Runner Pro-Magnetic volledig op de zwaartekracht en uw eigen spierkracht. Deze keuze heeft verschillende voordelen:
Zo is deze loopband zeer veilig in gebruik (daarmee ook ideaal voor ouderen), ook fijn om te wandelen, uiterst compact en overal te plaatsen (geen electriciteitsaansluiting nodig), en eenvoudig in onderhoud. 

De Runner Pro Magnetic heeft 8 handmatig in te stellen weerstanden en 2 verschillende hellingshoeken. Het biedt daarmee volop keuzemogelijkheden aan inspanningsgradaties voor de gebruiker die wil afvallen of aan de conditie wil werken. 

Deze loopband is super om op eigen tempo te wandelen, wat vaak moeilijker is bij gemotoriseerde loopbanden.

De Christopeit Runner Pro Magnetic is eenvoudig in te klappen, voorzien van transportwieltjes aan de voorkant dus makkelijk en compact op te bergen! 

U heeft ongeveer de volgende ruimte nodig voor gebruik van de Runner Pro Loopband: 138cm bij 70 cm (en voldoende hoogte passend voor uw lengte). Voor opslag heeft u nodig : 65 x 70 x 140 cm.

Loopband specificaties:

Volledig mechanisch loopband
Super veilig in gebruik!
Werkt op spier- en zwaartekracht
Uiterst compact
2 instelbare hellingshoeken
8 weerstand niveau's
Hartslagmeting ingebouwd
Grote LCD display
Opklapbaar!

loopband, loopbanden, goedkope loopband, loopbanden te koop, Tunturi, flow fitness, Bremshey, hardlopen, tweedehands loopband, hardloopband, loopband kopen, beste loopband, fitness loopband, loop band, loop banden, hardlopen, kettler loopband, fitnessapparaten, professionele loopband, loopbanden vergelijken, hardloopschema beginners, hardloopband, loopband huren, loopband tweedehands, fitness