Joy Sport Performance Irun 22 km/pu loopband Volledige grootte weergeven

Joy Sport Performance Irun 22 km/pu loopband

Loopband Joy Sport Performance Irun 22 km/pu

De Joy Sport Performance loopband is de nieuwste en beste prijs kwaliteit loopband van de Joy Sport. Dit model heeft nieuw type sterk frame constructie die ervoor zorgt dat de loopband niet mee trilt gedurende uw training.

Met tablet streetview Irun

Meer details

1 489,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Joy Sport Performance loopband met tablet Irun

De Joy Sport Performance loopband is de nieuwste in de loopbanden serie van Joy Sport met super prestaties. Deze loopband is natuurlijk met de aller laatste snufjes op loopbanden gebied en gemaakt van een super sterk frame wat ervoor zorgt dat de loopband niet mee trilt gedurende uw training. De Joy Sport Performance is ondanks zijn afmetingen plaatsbesparend door het eenvoudige opklap systeem. Zo zal de Joy Sport Performance nooit in de weg staan wanneer u deze niet gebruikt, en u kunt rondom altijd schoon houden.

Met een motor van maar liefst 4 PK en 7 PK piekvermogen, is de Performance een loopband voor de fanatieke hardlopers onder ons. De Joy Sport Performance haalt een stabiele snelheid tot wel 22 kilometer per uur en heeft een ongekende hellingshoek van maximaal 20 procent, (per procent instelbaar). De rollers zijn 6 cm dik, waardoor de loopband minder toeren hoeft te maken. Dit zorgt ervoor dat de slijtage van de band tot een minimum wordt beperkt. Het loopvlak is daarnaast zeer riant te noemen. Met een afmeting van 145 x 51cm heeft u eerder het idee dat u op een brede weg loopt dan op een loopband.

De loopband Joy Sport Performance is door al deze uitstekende eigenschappen belastbaar tot een gewicht van maar liefst 185kg. We kunnen dus wel zeggen dat we met de Performance een kwaliteitsproduct aan ons assortiment hebben toegevoegd.

De Joy Sport Performance is voorzien van een professionele computer uitgerust met een duidelijk LCD scherm voor een volledige weergave van alle belangrijke trainingsinformatie.

Op het display zijn al uw trainingsgegevens, zoals snelheid, afstand, verbrande calorieën en hartslag eenvoudig af te lezen. Met tablet streetview Irun

U heeft de keuze uit 24 trainingsprogramma's, 1 manueel programma met daarnaast een heuvel – vetverbrandings – cardio – kracht – interval - calorieën- user (3 gebruikers) en Heart Rate Control (2x hart meting) programma. De Joy Sport Performance heeft dus voor elk doel een speciaal programma!

De Joy Sport Performance is verder uitgerust met draadloze hartslagmeting. Een borstband is als extra optie te bestellen in deze shop. U kunt alle Polar producten op deze loopband gebruiken. Ook zijn er in de handvatten sneltoetsen geïntegreerd om de snelheid en hellingshoek snel en makkelijk te veranderen. Met de ingebouwde ventilator heeft u tijdens het lopen mogelijkheid tot fijne verkoelingen. U kunt uw favorieten muziek te beluisteren met de ingebouwde speakers die aangesloten zijn op de iPod/ iPhone / smart phone en MP3 aansluiting of door middel van de geïntegreerde FM radio. Met tablet streetview Irun, loop in elke staat waar u maar wilt.

Met al deze mogelijkheden en vele opties staat de loopband Joy Sport Performance dus garant voor grote prestatie en jarenlang hardloop plezier!

Loopband specificaties:

Vermogen motor 4 PK (Continu vermogen)
Breedte loopoppervlak 51 cm
Lengte loopoppervlak 145 cm
Gewicht 95 KG
Opklapbaar 
Type lagers Industrielagers
Garantie 2 Jaar
Garantie aan huis Optie
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid 
Waterpas afstelbaar 
Transportwieltjes 
Type Display Full Color LCD
Snelheid 1.0 - 22.0 KM/H
Hellingshoek 0 - 20 %
Schok absorptie 
Belastbaar gewicht 185 KG

Afmeting verpakking 188 x 85 x 37 CM (LxBxH)
Afmetingen 182 x 82 x 133 CM (LxBxH)

loopband, loopbanden, goedkope loopband, loopbanden te koop, Tunturi, flow fitness, Bremshey, hardlopen, tweedehands loopband, hardloopband, loopband kopen, beste loopband, fitness loopband, loop band, loop banden,  te koop, beste loopband, goede loopband, professionele loopbanden, fitnessapparaten, tunturi loopband