Joy Sport Fysio 14 km/pu loopband Volledige grootte weergeven

Joy Sport Fysio 14 km/pu loopband

Loopband Joy Sport Fysio 

De Joy Sport Fysio is een zeer geschikte loopband voor oudere mensen en personen met beperkte bewegingsfuncties. Door zijn lange veiligheidsleuningen en rugondersteuning is de Joy Sport Fysio loopband is uniek in zijn soort. Voor herstel, langdurige fysiotherapie en revalidatie is deze Fysio loopband onmisbaar.

Loopband Joy Sport Fysio 14 KM/PU is zeer betaalbare loopband uniek in zijn klasse.

Meer details

889,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Joy Sport Fysio Line loopband 

Joy Sport Fysio 14 KM/PU loopband is geschikt voor fysiotherapie, herstel, revalidatie ouderen, hardlopers en zelfs voor de echte wandelaars.

De Joy Sport Fysio Is een zeer geschikte loopband voor oudere mensen en personen met beperkte bewegingsfuncties. Door zijn lange zijwaartse veiligheidsleuningen is de Joy Sport Fysio bestempeld als een unieke loopband. Het is de enige loopband waar je ook echt op kunt lopen met ondersteuning in de rug en armen als dit gewenst of nodig is. Deze loopband is uitermate geschikt voor langdurige fysiotherapie ondersteuning, herstel en revalidatie. Ook is deze loopband te gebruiken door meerdere personen binnen de familie en mensen zonder beperkingen zij kunnen net als elke loopband ook echt hardlopen.

De stille 3 PK motor met 5PK piekvermogen bied een snelheid van 1 t/m 14 km/u , De loopband is nauwkeurig instelbaar per tiende km. 

De hellingshoek van de loopband is handmatig in 3 standen verstelbaar, 0% 4% en 8% waardoor u ook de mogelijkheid heeft om bergop te rennen of lopen.

Voorzien van een “flex demping systeem”, hiervoor worden uw tussenwervelschijven van de rug en uw gewichten van de knieën en enkels minder belast.

De loopband Joy Sport Fysio is uitgerust met een makkelijk bedienbare trainingscomputer, met o.a.:
- Constante weergave van Snelheid, Afstand, Tijd, Verbruikte calorieën en Hartslag.
- 9 voorgeprogrammeerde snelheidsprogramma’s.
- Vetmeting programma.
- Audio ingang voor het aansluiten van uw multimedia  apparaat (laptop/telefoon/mp3 enz.)

Bediening computer, d.m.v.:
- Start/stop knop
- Snelheid omhoog/omlaag knop
- 3 Directe snelheidstoetsen (5, 8 en 12 km/u)
- Programma knop (voor selectie programma)
- Mode knop (voor selectie trainingsinstellingen)

Naast alle bedieningsknoppen op de loopband trainingscomputer, bevinden zich ook bedieningsknoppen in de armgrepen/leuningen. In de linker armsteun bevinden zich de start/stop knoppen en aan de rechterkant kunt u de snelheid aanpassen.

Dankzij de leuningen langs de gehele lengte van het loopoppervlak, wordt er tevens ondersteuning geboden bij het afstappen aan de achterkant. Hierdoor hebben gebruikers die moeilijk bewegen of in de beginfase van revalidatie zitten een comfortabele en gemakkelijke ondersteuning over het hele loopvlak. Ook geschikt voor kinderen met beperkte bewegingsfuncties die dagelijks moeten bewegen met begeleiding.

Loopband specificaties:

Vermogen motor Continue 3 PK / Piek 5 PK
Breedte loopoppervlak 42cm
Lengte loopoppervlak 130cm
Gewicht 51 KG
Opklapbaar 
Type lagers Industrielagers
Garantie 2 Jaar
Extra rugband versteviging
Gebruik Semi-Pro
Borstband mogelijkheid
Waterpas afstelbaar 
Transportwieltjes
Type Display LCD
Snelheid 1 t/m 14 km/u
Hellingshoek Manueel in 3 standen.
Schok absorptie
Belastbaar gewicht 135 KG

Afmeting verpakking 163x70x26cm (LxBxH)
Afmetingen 160 x 67 x 120cm (LxBxH)

loopband, loopbanden, goedkope loopband, loopbanden te koop, Tunturi, fitness loopband, sport loopband, loopband te koop, beste loopband, goede loopband, professionele loopbanden, fitnessapparaten, tunturi loopband