Joy Sport Marathon 18 km/pu loopband Volledige grootte weergeven

Joy Sport Marathon 18 km/pu loopband

Loopband Joy Sport Marathon

Joy Sport Marathon Loopband 18 KM/PU is de meest verkochte loopband in zijn klasse.

Loopbanden van Joysport zijn allemaal van de hoogste kwaliteit.

Meer details

989,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Joy Sport Marathon loopband 18 KM/PU

Met een loopband van Joy Sport kan iedereen thuis genieten van een hardloop training. Dankzij het intelligente loopband systeem kan iedereen deze loopband gebruiken. Van lopers die regelmatig een marathon lopen tot mensen die af en toe een stukje trimmen, profiteren van de cardiovasculaire voordelen en de calorieverbranding van hardlopen.

lopen is bovendien een geweldige fitnessactiviteit voor het leven die zowel de stressniveaus als de cijfers op de weegschaal in balans helpt te houden. Met een eigen Joy Sport fitness loopband spelen ongemakken zoals slecht weer of reistijd naar de fitnessclub geen rol meer. U mist nooit meer een fijne workout.

Wanneer u simpelweg op zoek bent naar de meest complete loopband voor een aantrekkelijk prijs dan is de loopband Joy Sport Marathon waarschijnlijk het toestel dat u zoekt. Deze loopband combineert namelijk ongekende mogelijkheden en zeer hoge kwaliteit met een heel aantrekkelijke prijs.

De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid van maar liefst 18 kilometer per uur en een automatische hellingshoek instelbaar van 0 tot 18% (instelbaar per procent) biedt dit toestel volwaardige trainingsmogelijkheden, ook voor getrainde lopers!

De Marathon loopband heeft een eerste klas pro technologie, schokabsorberend loopvlaksysteem. Hierdoor worden je tussenwervelschijven, gewrichten en knieën met maarliefst 30% minder belast tijdens het hardlopen. Met een groter motor vermogen van maar liefst 3,5 PK (piekvermogen 6 PK) is dit een absolute top loopband. Zeker voor intensievere trainingsvormen is dit interessant. Het mooie is dat Marathon ondanks de hogere snelheid toch niet meer toeren hoeft te draaien. Dit komt door de toepassing van grotere (5cm) rollers waarover het loopvlak geleidt wordt. U hoeft dus niet bang te zijn voor extra slijtage als gevolg van de toegenomen snelheid.

Naast het toegenomen vermogen en de hogere topsnelheid is de Marathon ook voorzien van een groter loopvlak dan de Relax. Met een breedte van 46cm en een lengte van 135cm mogen we stellen dat deze loopband binnen de categorie grotere loopbanden valt. U als gebruiker profiteert hier natuurlijk van in de vorm van nog meer trainingscomfort.

De trainingscomputer van de Marathon loopband biedt in totaal 18 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's en 3 handmatige programma's. Deze bieden veel uitdaging en stimulans in uw trainingsopbouw. Naast dit alles is de Marathon ook voorzien van 7 handige sneltoetsen voor de snelheid en hellingshoek.

We kunnen de Joy Sport Marathon het beste typeren als een zeer complete en all-round loopband. Een loopband die ondanks de vele interessante punten en hoge kwaliteit nog steeds in de betaalbare klasse valt.

Specificaties:

Motor: 3,5 PK (piekvermogen 6 PK)

Stroom invoer: 220V 50/60HZ

Motor: Stille DC-Motor

Demping: 30% extra schokabsorberend loopvlaksysteem

Display: Mooi vormgegeven digitaal display met mogelijkheid tot ingave van grenswaarden (tijd, afstand, calorieverbruik en polsslag frequentie).

Programma's: 3 Handmatige en 18 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's.

Bediening: Duidelijk display met bedieningsknoppen.

Handbediening: Snelheid regelbaar d.m.v. handige knoppen op het stuur.

Hartslag: Hartslag d.m.v. handgrepen in het stuur. (Optioneel draadloze hartslagband).

Snelheid instelling: 0.8 - 18km/h , nauwkeurig instelbaar per 0,1 km/h in handgreep en op display.
Ook is het display voorzien van 4 directe snelheidsknoppen (3, 6, 9, 12 km/h).

Automatische berginstelling: 0-18% (instelbaar per procent)

Afmeting band: 460×1350 mm (B x L)

Afmeting verpakking: 1840×830×360mm (LxBxH)

Gebruikersgewicht: 175 KG

Aanvullende Marathon loopband informatie:

Vermogen motor     3,5 PK (Piekvermogen 6 PK)
Breedte loopoppervlak     46 CM
Lengte loopoppervlak     135 CM
Afmeting Verpakking     184 x 83 x 36 CM (LxBxH)
Afmetingen     186 x 76 x 135 cm (LxBxH)
Gewicht     89 KG
Opklapbaar     
Type lagers     Industrielagers
Garantie     2 Jaar
Garantie aan huis     Optie
Gebruik     Thuis
Borstband mogelijkheid     
Waterpas afstelbaar     
Transportwieltjes     
Type Display     LCD
Snelheid     0.5 - 18 Km/u
Hellingshoek     0-18 % (instelbaar per procent)
Schok absorptie     
Maximaal gebruikers gewicht     175 KG

loopband, loopbanden, goedkope loopband, loopbanden te koop, Tunturi, flow fitness, Bremshey, hardlopen, tweedehands loopband, hardloopband, loopband kopen, beste loopband, fitness loopband, loop band, loop banden, hardlopen, kettler loopband, fitnessapparaten, professionele loopband, loopbanden vergelijken, hardloopschema beginners, hardloopband, loopband huren, loopband tweedehands, fitness loopband, loopband te koop, beste loopband, goede loopband, professionele loopbanden, fitnessapparaten, tunturi loopband