Jandao Chase Star 225 Lbs Camo Kruisboog Volledige grootte weergeven

Jandao Chase Star 225 Lbs Camo Kruisboog

Jandao Chase Star Kruisboog 225 Lbs Camo

Kruisboog Jandao type Chase Star in de uitvoering camouflage met een trekgewicht van 225 pond.

LET OP: Deze wordt niet meer geproduceerd. Verschil tussen de 200 en 225 LBS was minimaal en dus onnodig als extra model. 

Meer details

249,50 €

Camouflage Crossbow Jandao Chase Star 225 LBS Kruisbogen

LET OP: Deze wordt niet meer geproduceerd. Verschil tussen de 200 en 225 LBS was minimaal en dus onnodig als extra model. 

Kruisboog Jandao ChaseStar in recurve uitvoering met een trekgewicht van 225 lbs in Camo uitvoering, deze kruisboog haalt een snelheid van 330 Fps, geleverd met 4 pijlen en een echt vizier.

Deze kruisboog is vaan zeer goede kwaliteit, u hoeft geen dure boog meer te hebben voor een hoge kwaliteit kruisboog.

De Jandao Chase Star ZXXL 225 Lbs is een goede kruisboog en dat merk je direct als je hem uit de doos haalt. De kolf is gemaakt van composiet met een speciale soft coating. Hierdoor ligt de kruisboog lekker in de hand. De loop is gemaakt van speciaal duurzaam aluminium. Dit model is ergonomisch gevormd een staat garant voor vele uren schietplezier. Uiteraard krijg je deze boog als zeer complete set met alle originele onderdelen. 

De Jandao Chase Star is het grotere broertje van de Chase Wind en is een goedkoper alternatief voor Excalibur kruisbogen, met hoge kwaliteit. De kruisboog lijkt in alle opzichten erg op Excalibur kruisbogen.
De Jandao Chase Star is het perfecte alternatief voor wie een degelijke kruisboog wil tegen een erg competitieve prijs. 

Jandao Chase Star 225 Lbs

Recurve bogen van Jandao bestaan uit 2 delen. Hierdoor is er minder wrijving en verslijt de pees minder snel. Hierdoor is er ook minder neerwaartse druk en wordt er een hogere pijlsnelheid behaald. Dit is een zeer accurate en degelijke kruisboog met goede prestaties. De pijlsnelheid van 330 FPS is meer dan behoorlijk te noemen. Deze kruisboog is voorzien van automatische zekering. Wel zo veilig.

Kijker / Vizier 4 x 32 scope 

Het bijgeleverde vizier is van hoge kwaliteit. Hier geen kunststof kijker maar een degelijk vizier van aluminium. Het vergroot genoeg om de volledige afstand goed te kunnen richten en schieten.

Erg eenvoudig met de hand aan te spannen. Voorzien van een automatische veiligheid.

Levering kruigboogset:

 • Kruisboog Jandao Chace Star ZXXL Camo
 • 4 aluminium pijlen 20"
 • Camouflage kleur
 • 330 FPS (362 km/pu)
 • Verkrijgbaar in 150 / 175 / 200 / 225 lbs
 • Inclusief één kruisboogspanner
 • Inclusief kruisboogpees
 • Inclusief kruisboogvizier
 • inclusief gereedschap voor montage 
 • Gewicht: 3,3 KG
 • Lengte: 99 cm
 • Breedte: 91 cm
 • Aluminium riser
 • Automatische safety-vergrendeling na aanspannen kruisboog
 • Belangrijk: voor het opspannen van een kruisboog met 225 LBS heeft u veel spierkracht nodig
 

Aanbevolen pijlen 20 inch.

Extra Pees, en pijlen zijn met korting bij te bestellen.

Ook leveren wij als enige kruisboog shop een echte Red Laser Sight voor maar 20 Euro. U kunt nu naast het vizier ook met echte laser pointer mikken.

Selecteer bovenin uw toevoeging met korting

Let op: Levering aan personen vanaf 18 jaar en ouder. Na betaling vragen wij je om een kopie van je legitimatiebewijs mee te sturen.

Chace star, kruisboog, pijl en boog, longbow kopen, recurve handbogen, Longbows, compound handbogen, jeugd pijl en bogen, recurve,  compound kruisbogen, boogsport accessoires, longbows, reviews, AAE Arizona Archery, Lithospere pijlen, Carbon Express, Cartel Archery, Easton Archery, Trophy Taker Archery Procucts, Victory pijlen, Viper Achrery Producten, Win & Win Archery en X Bow Crossbows. Dus als je een kruisboog, pijl en boog of longbow kopen, xbow, bows, kruisbogen, review, boog sport, chase star, compound kruisboog, jandao chine ltd