Excalibur Matrix Grizzly kruisboog Volledige grootte weergeven

Excalibur Matrix Grizzly kruisboog

Matrix Grizzly 305 Camo Recurve Kruisboog 

De nieuwe Matrix Grizzly is de meest betaalbare Excalibur kruisboog, nu kan iedereen met het beste kruisboogmerk van de wereld schieten.

Meer details

Excalibur Matrix Grizzly Camouflage kruisboog

Nieuw! De recurve Matrix Grizzly de meest betaalbare Excalibur kruisboog met de hoge kwaliteitseisen van dit top merk. 

Heeft u altijd al met een echte goede kruisboog willen boogschieten of met de boog willen jagen, maar de Excalibur prijzen hielden u tegen omdat kwaliteit natuurlijk niet goedkoop is!?  Dan is de betaalbare nieuwe Matrix Grizzly is de kruisboog voor u. Excalibur heeft deze gloed nieuwe en zeer betaalbare kruisboog ontwikkeld, het is een vna de nieuwste kruisbogen in de nieuwst Matrix lijn.

De Grizzly levert 18 "pijl en maar liefs 305 FPS extreme snelheid. Deze boog heeft een 200 CRT limbset met een smalle 30" breed. De Grizzly korte 11,5 inch arbeidsslag maakt het een genot om pik en zijn 33 inch (84 cm ) totale lengte, 5,5 LBS (2,49 kg) gewicht. De compacte duimgrip maakt het aangenaam en makkelijk in een jacht situatie te gebruiken. De nieuwe Grizzly beschikt Mossy Oak Break-up Land camouflage en met supersterke SMF composiet frame.

Geen excuses meer om een excalibur aan te schaffen. Met onze nieuwe Matrix Grizzly 305 Camo kruisboog, nu is uw kans om beroemde Excalibur betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en service tegen een mega betaalbare prijs ,die iedereen zich kan veroorloven.

 

Width uncocked = 30,62 "

Width hield = 26,88 "

 

Inhoud van de verpakking

Vari-Zone of Dead-Zone Scope

Scope mount

Quiver (Vier-pijl pijlkoker met beugel)

Vier Diablo pijlen

Vier 150-grain field punten

Draagband

Pees aanspanning hulp

 

LET OP: De Matrix Grizzly kruisboogset kan worden uitgerust met ofwel een DEAD-ZONE OF Vari-ZONE SCOPE. Beide scopes zijn gelijk in kwaliteit en werking.

 

Velocity: 305 FPS

Draw Weight: 200 lbs.

Power Stroke: 11.5"

Mass Weight: 5.5 lbs.

Overall Length: 33.2"

Arrow Length: 18"

Arrow Weight: 350 Grains

Stock Type: Thumbhole

Finish: Mossy Oak Break-up Country Camo