Excalibur Matrix Bulldog 400 camo kruisboog Volledige grootte weergeven

Excalibur Matrix Bulldog 400 camo kruisboog

EXCALIBUR Matrix 400 Bulldog Camougflage 280 lbs / 400 fps

De meest mega extreme kruisboog die er te krijgen is. Excalibur crossbows hebben kracht, stabiliteit en betrouwbaarheid samengevoegd in een super kruisboog. 

Meer details

Excalibur 400 Mega Matrix Bulldog 280 lbs Camouflage  

Excalibur Matrix bulldog recurve kruisboog schiet 400FPS. Deze krachtige kruisboog is van het canadese merk excalibur, wat staat voor Kwaliteit en nauwkeurigheid!

Deze kruisboog is een bullpop design wat betekend dat de trekker meer naar voor staat zodat alles korter wordt. Dit is dus een zeer compacte kruisboog met een hoge snelheid en de betrouwbaarheid van Excalibur.

Ook zorgt dit ervoor dat de kruisboog beter gebalanceerd kan worden, wat zorgt voor een hogere nauwkeurigheid bij het schieten.

Standaard ingebouwd is het anti dry fire systeem, reds demping systeem en de tact zone scope

Alleen verkrijgbaar in camouflage

De nieuwe Excalibur Matrix Bulldog 400 is de opvolger van de Matrix 405. Daar waar de 405 nog wat te krachtig voor zichzelf was, is de Bulldog 400 volledig in balans en bestand tegen de grote krachten van het schieten met 400 FPS!  Alles is vernieuwd, de latten, de dempers en de constructie waardoor je extreem kunt schieten zonder zorgen.

Kruisboog

De Excalibur Matrix Bulldog 400 kruisboog is volledig vernieuwd. Hij is uitgerust met nieuwe powerload latten, een nieuw montage systeem en een nieuwe kolf. Om deze kruisboog op te spannen, heb je 280 LBS aan trekkracht nodig. De kruisboog is kort waardoor het opspannen makkelijk gaat. Je hebt wel de bijgeleverde spanhulp nodig.

Kracht

De Excalibur Matrix Bulldog 400 is extreem krachtig en wordt gebruikt voor de jacht op groot wild op grote afstand. 150 Meter is voor een boogschutter makkelijk te halen.

Accessoires

De Excalibur Matrix Bulldog 400 wordt compleet geleverd met de volgende accessoires:

Tact-Zone Illuminated Scope with 30mm rings
• Four-arrow quiver with bracket
• Four Diablo arrows with 150 grain field points
• Rope-cocking aid
• Ambidextrous cheekpiece
• R.E.D.S suppressors
• Guardian™ Anti-Dry-Fire system