Intex Comfort Plush Elevated eenpersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Comfort Plush Elevated eenpersoons luchtbed

Intex Comfort Plush Elevated luchtbed is vervaardigd met de nieuwste Dura Beam Technologie. Een topper op het gebied van stabiliteit, comfort en duurzaamheid. Met ingebouwde motorpomp en handige draagtas.

Meer details

59,50 €

Het Comfort Plush Elevated luchtbed is vervaardigd met de nieuwste Dura Beam Technologie. Een topper op het gebied van stabiliteit, comfort en duurzaamheid. Met ingebouwde motorpomp en handige draagtas.

De serie Comfort Plush Elevated luchtbedden zijn vervaardigd met Dura Beam. Dit is de nieuwste technologie op het gebied van luchtbedden. Het doel van Dura Beam? Een stabiel en stevig luchtbed voor een optimaal slaapcomfort. Dit wordt bereikt door de ontelbare fiberdraadjes in de binnenstructuur van het luchtbed. Deze zorgen voor extra stevigheid, stabiliteit en gaan zodoende langer mee dan de gangbare luchtbedden van PVC materiaal.

De Comfort Plush Elevated één persoons heeft een ingebouwde motorpomp en is daarnaast gefabriceerd van dik materiaal. U krijgt er een handige draagtas bij. Bovendien wordt het slaapcomfort nog eens versterkt door de ultrazachte toplaag.

Het luchtbed heeft de luchtkamers horizontaal gepositioneerd waardoor de ligging stabiel is. In opgepompte toestand bereikt het luchtbed een hoogte van ongeveer 46 centimeter. U heeft het idee te slapen op een normaal matras. In en uit bed stappen was nooit eerder zo gemakkelijk!

Specificaties van dit model zijn:

MerkIntex
ModelComfort-Plush Elevated 'Twin'
KleurGrijs
Gewicht6,3 kilogram
Afmetingen (LxBxH)191 x 99 x 46 centimeter
Maximale belasting136 kilogram
Garantie1 jaar