Intex Deluxe Single-High laag eenpersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Deluxe Single-High laag eenpersoons luchtbed

Nieuw in het Intex assortiment. Een laag luchtbed, maar toch voorzien van de nieuwste technieken op luchtbedgebied. Dit Deluxe Single-High luchtbed is voorzien van Dura Beam. 

Meer details

26,95 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Nieuw in het Intex assortiment. Een laag luchtbed, maar toch voorzien van de nieuwste technieken op luchtbedgebied. Dit Deluxe Single-High luchtbed is voorzien van Dura Beam. Deze - in 2013 ontwikkelde techniek - verhoogt de stabiliteit en voorkomt het loslaten van naden. Met een hoogte van 25 centimeter is het luchtbed geschikt voor zowel outdoorgebruik als binnenshuis. Wordt geleverd zonder pomp.

Met de Deluxe Single-High luchtbedden introduceert Intex een nieuwe serie luchtbedden in 2015. De luchtbedden zijn voorzien van Dura Beam - door Intex in 2013 ontwikkeld. De binnenstructuur van deze luchtbedden is versterkt met polyester vezels. Dat heeft een aantal voordelen boven het gangbare PVC materiaal. De polyester vezels zijn sterker, wegen minder en het slaapt comfortabeler.

Uniek aan dit luchtbed is dat het een laag luchtbed is en tegelijkertijd een hoog comfortniveau heeft. Daardoor kan dit luchtbed zowel binnenshuis gebruikt worden maar ook tijdens bijvoorbeeld kamperen of festivals.

Het luchtbed is exclusief pomp. U kunt er bijvoorbeeld een losse handpomp of motorpomp bij bestellen. Overige specificaties van dit luchtbed zijn:

MerkIntex
ModelDeluxe Single-High 'Single'
KleurGrijs / Ivoorkleur
Gewicht3,9 kilogram
Afmetingen (LxBxH)191 x 99 x 25 centimeter
Maximale belasting136 kilogram
Garantie1 jaar