Intex Pillow Rest eenpersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Pillow Rest eenpersoons luchtbed

Het Intex Pillow Rest Raised luchtbed is voorzien van de nieuwste Dura Beam Technologie. Deze vezeldraadjes in het luchtbed zorgen voor hogere stabiliteit van het luchtbed. 

Meer details

49,50 €

Het Intex Pillow Rest Raised luchtbed is voorzien van de nieuwste Dura Beam Technologie. Deze vezeldraadjes in het luchtbed zorgen voor hogere stabiliteit van het luchtbed. Het bed is gemaakt van dik materiaal zodat het stevig op de grond staat. Ideaal dus om uw gasten een goede nachtrust te bezorgen. Met ingebouwde motorpomp en handige draagtas.

Dit luchtbed van het merk Intex is het best verkochte verhoogde luchtbed van de Intex serie. Een zeer comfortabel luchtbed van maar liefst 42 centimeter hoog en met ingebouwd kussen. Door het comfort is dit luchtbed ideaal voor huisgasten of op een slaapzaal. Ook geschikt voor een camping trip als het gewicht geen probleem is. De Pillow Rest Raised Twin is de eenpersoons versie van dit luchtbed. Met de afmetingen 99cm x 191cm x 42cm is dit luchtbed ruim en comfortabel voor 1 persoon. In principe kan er ook met twee personen op gelegen worden, maar daarvoor adviseren wij meestal om de Pillow Rest Raised Queen te nemen.

De ingebouwde pomp zorgt ervoor dat dit luchtbed in circa 2,5 minuten opgeblazen is.

MerkIntex
ModelPillow Rest Raised Bed Twin
KleurBlauw
Gewicht5,9 kilogram
Afmetingen (LxBxH)191 x 99 x 42 centimeter
Maximale belasting136 kilogram
Afmeting verpakking33 x 41 x 15
Garantie1 jaar