4 kg Hex Dumbbells Volledige grootte weergeven

4 kg Hex Dumbbells

Hex Dumbbell 4 kg

De Hexagonale Dumbbells ook wel Hex Dumbbells genoemd hebben zeshoekige uiteinden waardoor ze niet kunnen wegrollen. Ze zijn uitgevoerd in chroom/rubber en de halter heeft een anti slip grip. De Dumbbells zijn verkrijgbaar per stuk van 1 - 50 kg: 

Meer details

14,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Hexagonale Dumbbell 4kg

De Hexagonale Dumbbells ook wel Hex Dumbbells genoemd hebben zeshoekige uiteinden waardoor ze niet kunnen wegrollen. Ze zijn uitgevoerd in chroom/rubber en de halter heeft een anti slip grip. De Dumbbells zijn verkrijgbaar per stuk van 1 - 50 kg: € 3.50 per kg 

De Hexa dumbbells hebben een verchroomd stalen handvat met aan de uiteinden gietijzeren koppen. Deze zijn voorzien van een rubber coating. Door de rubber laag wordt de vloer beschermt tegen krassen en vermindert het geluid als je ze neerlegt of laat vallen. Erg bruikbaar voor sportscholen, crossfit en fysio. Maar deze zijn natuurlijk ook voor de fanatieke thuis fitness en kracht trainer. 

De Hexagonale Dumbbells:

  • Per stuk geleverd
  • Wilt u een set bestellen, voer dan 2 stuks in
  • Handgreep is verchroomd en ligt lekker in de hand
  • Greep is gekarteld voor een beter grip
  • Verkrijgbaar van 1 - 50 kg.
  • Greepdikte variëert van 25 mm tot 33 mm (van 1 - 50 kg)
  • Lengte greep is 13 cm
 

Getoonde foto's zijn hex voorbeelden van verschillende maten

Van 1 – 10 kg wordt telkens een stapgroottes van 1 kg genomen. Vanaf 10 kg wordt dit een stapgrootte van 2.5 kg. De Hexagonale Dumbbells zijn te koop per stuk of in set aanbiedingen. Deze Dumbbells zijn geschikt voor zowel thuis- als professioneel gebruik.


hexa dumbbells, hex dumbbells, hexagon dumbbells, dumbells, dumbel, dumbell, dumbbel, halters kopen, dumbells kopen, olympische halterstang, fitness halters, halter, gewichten kopen, halters kopen, halterset kopen, verstelbare dumbbells, dumbbells, haltersets, stangen, gewichten, clubbell, halterstangen, fitness gewichten, gewichten, halterschijven, gewicht, dumbbell set, weight, halter, haltertjes, barbell, Kettlebell,

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...