CT C-60 Joy Sport Crosstrainer Volledige grootte weergeven

CT C-60 Joy Sport Crosstrainer

Crosstrainer Joy Sport CT C60

Joysport corsstrainer C-60 serie wordt veel gebuikt voor semiprofessionele doeleinde, maar heeft nog steeds een betaalbare prijs. Hoge kwaliteit crosstrainer, voor een consumenten prijs.

Meer details

899,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Joy Sport Crosstrainer CT C-60

Een crosstrainer die u helemaal kunt aanpassen naar uw eigen voorkeuren? U kunt stappen, wandelen, joggen of hard rennen. 

De crosstrainer bevat grote anti-slip pedalen en deze zorgen er voor dat u stabiel en comfortabel staat op de manier zoals u het liefst staat. 

Met de Joy Sport C-60 treffen we de luxe opvolger van de immens populaire Tunturi C 60 aan. 
Uiteraard treft u dezelfde hoogwaardige kwaliteit wat van de C60 een absolute topper maakt.

Mede dankzij het vliegwiel van 18KG staat de C60 garant voor een vloeiende kwaliteit beweging. De uitgebreide weerstand instelling is zeer nauwkeurig in te stellen, met maar liefs 32 niveaus (daarvoor is deze crosstrainer zeer geliefd bij de fysiotherapie praktijken). De JoySport C60 is een crosstrainer voor therapeutische training Klasse A met de mogelijkheden van een professioneel toestel. Een ergometer uit de klasse HA met hoge aanduid nauwkeurigheid.

De JoySport C60 is kwalitatief een goede crosstrainer. Alle onderdelen zijn van topkwaliteit en voldoen hiermee aan de eisen waar een semi-professionele crosstrainer tegenwoordig aan hoort te voldoen. De hoge kwaliteit garandeert niet alleen jarenlang trainingsplezier maar zorgt ook nog eens voor een optimale trainingsbeleving. De voetsteunen zijn eenvoudig verstelbaar en geven u de mogelijkheid om binnen luttele seconden de optimale trainingshouding te realiseren. Hierdoor is de C-60 een crosstrainer geschikt voor zowel kleine als grote mensen. De armsteunen zijn daarnaast zo vormgegeven zodat u deze op diverse manieren kunt vastpakken. Dit biedt u de mogelijkheid om nog gevarieerder de spieren te trainen.

De trainingscomputer is helemaal van deze tijd. Met name het grote touchscreen display is zeer overzichtelijk en gemakkelijk bedienbaar. Zo heeft u uw programma's snel ingesteld en kunt u al uw trainingsgegevens duidelijk aflezen. Het aanbod aan trainingsprogramma's van de C60 is eindeloos. Naast een manueel programma, 12 voorgeprogrammeerde programma's, 4 hartslaggestuurde programma's, een wattage control programma en een user programma. 
Zo volgt u op het display heel gemakkelijk uw tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik, wattage, toerental en hartslag. Met dit scala aan mogelijkheden kan werkelijk iedereen zijn of haar trainingsdoelen bereiken en optimaliseren.

Als u klaar bent met uw training kunt u de Joy Sport C60 gemakkelijk verplaatsten door middel van de ingebouwde transportwieltjes, zo staat de crosstrainer nooit in de weg als u hem niet gebruikt.

Naast de ongekende trainingsmogelijkheden en kwaliteit wordt de C60 ook standaard voorzien van een chip in de computer die kan communiceren met een draadlozen borstband, die is aan te schaffen voor een meerprijs van €35,-. Hierdoor heeft u altijd de meest nauwkeurige manier van hartslagmeting. Al met al kunnen we concluderen dat we met de Joy Sport C60 een crosstrainer van formaat aantreffen. Deze zal niet alleen thuis zijn mannetje staan maar is zeker ook geschikt als revalidatietrainer voor een fysiotherapiepraktijk.

crosstrainers, reviews crosstrainers, ergo, joysport, crosstrainer huren, crosstrainer afvallen, cardio trainer, crossfit, ergometer, cross trainer,crosstrainer calorieverbruik, crosstrainer, dunlop crosstrainer,crosstrainer afvallen, beste crosstrainer, infiniti crosstrainer, kettler crosstrainer, joy sport, crostrainer, fitness crosstrainer, powerpeak crosstrainer, elliptical, crosstrainer schema, trainingsschema crosstrainer, personal training, personal trainer, bremshey crosstrainer, crosstrainer huren, crosstrainer kopen, crosstraining, cross training, tunturi crosstrainer, cardio training, cross trainer, cross trainers, kettler verso 109, kettler verso 309, crosstrainer test, Fitness training, cross sport, cross country training