Wonder Core Twist Buikspiertrainer Volledige grootte weergeven

Wonder Core Twist Buikspiertrainer

Wonder Core Twist Buikspierapparaat

Met de Wonder Core Twist train je je buikspieren, armen, borst, rug en zelfs je benen. De roterende disc zorgt er in combinatie met de verstelbare armen voor dat je een effectieve workout kunt doen. 

Meer details

Fitgear buikspierapparaat bench

Uren in de sportschool doorbrengen is verleden tijd: werken aan je droomlichaam doe je vanaf nu gewoon thuis. Hoe dan, zul je denken? Met de Wonder Core Twist! Dit multifunctionele trainingsapparaat zorgt ervoor dat je thuis makkelijk en snel je gehele lichaam kunt trainen.

Met de Wonder Core Twist train je je buikspieren, armen, borst, rug en zelfs je benen. De roterende disc zorgt er in combinatie met de verstelbare armen voor dat je een effectieve workout kunt doen. De armen bieden tijden de oefeningen weerstand, die verstelbaar is van 12 tot 24 kg. Zo kun je de weerstand aanpassen naar jouw eigen niveau, en je workout steeds een stukje zwaarder maken.

Je workout met de Wonder Core Twist is nooit saai, dankzij de eindeloze variatie in oefeningen. Even geen inspiratie? Dan kijk je gewoon in de trainingsgids die je er GRATIS bij krijgt.

Het Wonder Core Twist pakket bestaat uit:
-Wonder Core Twist
-Workout DVD
-Voedingsplan
-Trainingsgids
-Handleiding