Lijst van producten op merk Barnett Crossbows

Extreme Barnett Crossbows

Er is een rede waarom Barnett meer dan een miljoen kruisbogen heeft verkocht. Vanaf de oprichting, meer dan een halve eeuw geleden, gaat de verkoop elk jaar omhoog. Elke Barnett kruisboog is gebouwd om steeds beter kwaliteit te leveren. Door continue  te innoveren met baanbrekende patenten heeft Barnett 's werelds nummer één fabrikant van kruisbogen gemaakt. Barnett crossbows worden steeds weer beter, sneller, sterker en krachtiger. Gebouwd voor maximale snelheid, efficiëntie en voor de jacht!

Barnett ingenieurs waren pioniers in de ontwikkeling van de meest efficiënte  jacht wapens. Het begon met uitvindingen, zoals de Commando "Self-Cocking" Crossbow, de eerste verbinding kruisboog de "Demon", op de gepatenteerde Quick Detach Front End uitgevoerd. Barnett is een Amerikaans top merk wat gespecialiseerd is in compound kruisbogen.

De Kruisboog ingenieurs hebben de nieuwste type en serie kruisbogen gemaakt van hoge kwaliteit en  houd rekening met de veranderende behoeften en wensen van de jagers. Lichtgewicht, verstelbare en krachtige kruisbogen heeft Barnett gebracht naar hoge kruisboog technologie. We zijn toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit van de prestaties van producten met een ongeëvenaarde service en waar voor alles wat de Barnett Range gebruiken. 

Actieve filters