Lijst van producten op merk Hudora

HUDORA Moves People

HUDORA Wir Bewegen Menschen

Of u nu gaat voor fitness met vrienden of voor gewone sport-activiteiten met de familie. HUDORA biedt voor elke gelegenheid het juiste product. Meer dan 400 innovatieve trendy producten voor elk seizoen en elk terrein brengen plezier en beweging in je dagelijkse routine. Van scooters, trampolines, waaiers, longboards, inline skates, goals, en fitness producten. Met HUDORA blijft u  in beweging.

Kwaliteit die inspireert

Met producten van HUDORA ervaring bekroonde merk kwaliteit tegen een schappelijke en eerlijke prijs. In het kort: hoge kwaliteit producten en iedereen kan zich het veroorloven. Ontwikkeling en ontwerp "Made in Germany", alsmede de hoge kwaliteit materialen en componenten zorgen voor een lange levensduur van onze producten - plezier en de sporten kunt u zo lang blijven doen.

Zeker meer plezier

HUDORA ontwikkelt en produceert alle producten met een hoge veiligheidsnormen en werkt nauw samen met toonaangevende testinstituten. TUV, CE etc.

Sport, Fitness en Lifestyle: Vier generaties ervaring en pioniersgeest maakt Hudora de leider in het vakgebied. Met oog voor trends en modern design ontwikkelen we in sport outdoor en fitness producten. Doel: kwaliteit tegen de beste prijs - duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Dienst is groot bevelschrift bij ons

Het Hudora service team is competent en staat klaar voor alle vragen over het product HUDORA wereldwijd, ze kunnen u overal snel en vakkundig helpen. Heeft u een onderdeel nodig, dan heeft de service 1500 onderdelen en reserveonderdelen op voorraad, dus u  zult het zeker vinden in de  onderdelencatalogus.

Bekijk hier onder de HUDORA producten in de Fitgear.nl dealer shop. 

Actieve filters