Lijst van producten op merk Jandao Archery

Jandao Archery van Sanlida Archery Equipment Corporation.

Sanlida Archery Equipment Corporation is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van bogen, kruisbogen, pijlen en aanverwante accessoires.

Het werkgebied is ongeveer 20.000 vierkante meter (215.278 vierkante voet). Na meer dan 10 jaar van constante ontwikkeling, is Sanlida Archery al uitgegroeid tot een toonaangevende, wereldwijde productie basis voor een complete set van recurve bogen, recurve kruisbogen, compoundbogen en  samengestelde kruisbogen en bezet een aanzienlijk marktaandeel in meer dan 40 landen wereldwijd.
Alle "JANDAO" producten worden onderzocht en ontwikkeld door volledig opgeleide medewerkers van ingenieurs. De Sanlida Archeryal engineering team heeft hoge kwaliteit kruisbogen, bogen en boogschieten accessoires ontwikkeld, en blijven streven om de beste kwaliteit producten voor het boogschieten markt.
Sanlida Jandao heeft haar inspanningen opgevoerd om op lange termijn stabiele samenwerking met partners en klanten aan te gaan over de gehele wereld. Jandao Archery heeft momenteel met meer dan 200 dealers in bijna 40 landen. JANDAO producten zijn zeer populair op verschillende gebieden over de hele wereld en zijn volledig erkend door hun partners en klanten met een betrouwbare zakelijke goede reputatie.

Actieve filters