Slam Dunk Basketbalpaal LifeTime
search
  • Slam Dunk Basketbalpaal LifeTime
  • Slam Dunk Basketbalpaal LifeTime
  • Slam Dunk Basketbalpaal LifeTime
  • Slam Dunk Basketbalpaal LifeTime

Slam Dunk Basketbalpaal LifeTime

€ 449,00
Inclusief belasting

LifeTime basketbalpaal portable Slam Dunk

Nu in de super aanbieding: Lifetime USA Basketbalstandaard met maar liefst 5-jaar garantie.

LifeTime Slam Dunk is een basketbalpaal voor kinderen en volwassenen die makkelijk te verplaatsen is.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Basketbalstandaard Slam Dunk van LifeTime

Nu super aanbieding voor een Lifetime USA Basketbalstandaard met officiele hoogte. Deze basketbalstandaard heeft maar liefst 5-jaar garantie.

Uiterst stevige en duurzame basketball installatie voor intensief thuisgebruik. De massief stalen en flexibele ring is uitgerust met een dubbele drukveer: op deze installatie kun je dus echte slamdunks maken!

Door het grote transparante backboard krijg je van de Slam Dunk het echte wedstrijdgevoel, de feel en look van de pro's in de NBA. De installatie is uitgerust met hoogteverstelling. Deze gebruikt een contra gewicht bij het verstellen van de ringhoogte. Dit gaat zo gemakkelijk dat het met één hand te bedienen is. De ringhoogte is verstelbaar van 2,44 tot 3,05 meter (officiele speelhoogte) in stappen van 15,24 cm. Deze installatie is dus zeer geschikt voor afwisselend gebruik door spelers van verschillende lengte (dus leeftijd).

Deze Life Time Slam Dunk Basketbalstandaard verrijdbaar is onderscheidend, doordat deze tot de officiele ringhoogte gaat, een stevige basketbalring heeft dus geschikt voor een krachtige dunk, erg standvastig is door zijn 41 kg en stabiele voet, deze basketbalstandaard is door zijn Quick Adjust systeem erg eenvoudig in hoogte verstelbaar.
De uiterst duurzame kunststof voet kan naar gelieve gevuld worden met water of zand. Door de ingebouwde transportwielen is het zonder veel moeite te verplaatsen.

Verrijdbare basketbal Slam Dunk met ring verstelbaar tot de officiele ringhoogte van 3.05 m. Scherp scherp geprijsde kwaliteit uit de USA.

De korf (ring/rim) heeft een lange levensduur dit komt mede door het hoogwaardig gelaste staal en een weerbestendig nylon net.

Met het gepatenteerde Quick Adjust Mechanisme kunt u de backboard op uw gewenste hoogte brengen van 2.44 tot 3.05 meter

Slam Dunk basketbalpaal specificaties

Flexibele ring geschikt voor slam dunks
Netto gewicht: 41 Kilo
Transparant backboard!
Voor binnen en buiten gebruik
Massief stalen ring & all-weather net
Snelle en moeiteloze hoogteverstelling
Verrijdbaar
Hoogte verstelbaar: 2,44 tot 3,05 meter
Geleverd inclusief basketbal
100 % kwaliteitsgarantie

basketbal paal, basketbal standaard, basketball totaal, basketbalschoenen, basket net, basketbalnet, basketballen, basketbal oefeningen, spalding basketbal, basket kopen, basketballen kopen, basketbal regels, basketbalbord, 

1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.