Barnett Black Spur TT Compound Kruisboog Volledige grootte weergeven

Barnett Black Spur TT Compound Kruisboog

Barnett Black Spur TT kruisboog 

Dit is een compound kruisboog die 340 FPS schiet. Deze kruisboog kan iedereen makkelijk optrekken, deze kruisboog heeft slechts 150Lbs en een 12.5 inch powerstroke en toch 340FPS

Meer details

Toevoegen aan Verlanglijst

Barnett Black Spur TT Crossbow

BDit is een compound kruisboog die 340FPS schiet. Deze kruisboog kan iedereen makkelijk optrekken, deze kruisboog heeft slechts 150Lbs en een 12.5 inch powerstroke en toch 340FPS

Deze heeft het nieuwe borstel systeem voor het tegenhouden van de pijl bij het afschieten.Geen gebroken plastiekjes meer.

Voor de rest is deze dezelfde kruisboog als de raptor, maar met High definition camo en met red dot scope ipv 4x32 vizier.

Barnett Blackspur TT

De Barnett Blackspur kruisboog is een betaalbare Barnett met meer dan goede prestaties. Deze kruisboog is lekker compact en dankzij bijgeleverde red-dot kun je moeiteloos en snel op verschillende afstanden schieten. Het trekgewicht van 150 LBS is goed te doen en je schiet met een pijlsnelheid van 340 FPS. Dit is meer dan genoeg voor de middellange en langere afstand.

Barnett kruisboog:

De Barnett Blackspur kruisboog is licht van gewicht maar zeker zeer degelijk uitgevoerd. De speciale kof ligt goed in de schouder en dankzij het verstelbare eindstuk kun je de kolf makkelijk afstelen op de schutter. De vingers worden zeer goed beschermd door het handvaten zorgt dat de vingers nooit ongewenst bij de pees kunnen komen. Ook is de kruisboog voorzien van een beveiliging tegen droogvuren.

Barnett Blackspur kruisboog complete en originele set.

Premium Red Dot Sight

Quiver

Raillube

Spanhulp


Barnett Black spur TT kruisboog is een compound kruisboog die 340FPS schiet.
Deze kruisboog kan iedereen makkelijk optrekken, deze kruisboog heeft slechts 150Lbs en een 12.5inch powerstroke en toch 350FPS !


Deze heeft het nieuwe borstel systeem voor het tegenhouden van de pijl bij het afschieten.Geen gebroken plastiekjes meer!


Voor de rest is deze dezelfde kruisboog als de raptor, maar met High definition camo en met red dot scope ipv 4x32 vizier.


En inclusief een trigger tech trekker


Inbegrepen in de verpakking:


Kruisboog

Red dot vizier

Demonteerbare pijlenkoker

Hulppees voor het opspannen van de kruisboog

2 carbon pijlen

wax

trigger tech trekker


Barnett black spur TT kruisboog specificaties:

Draw Weight

150 lbs

Ft. lbs of Energy

97.6

Power Stroke

12.5"

FPS

340

Mass Weight

6.2 lbs

Length

34.25"

Width

18.25"

Arrow Lgth./Grain

20"/400