Barnett C7 WildCat 125 LBS Compound Kruisboog Volledige grootte weergeven

Barnett C7 WildCat 125 LBS Compound Kruisboog

Barnett Wildcat Compound Kruisboog 125 Lbs

Barnett Wild Cat 125 Lbs de extreme boog voor een betaalbare prijs. Door de nieuwe C7 techniek schiet deze boog nog harder

Meer details

Compound Kruisboog Barnett Wildkat

Barnett Wildcat C7 kruisboog is een bestseller van Barnett. Deze wildcat is nu vernieuwd en zit vol met nieuwe Compound technologie en is een van de meest verkochte kruisbogen.

Barnett Wildcat C7 is verbeterde opvolger van de C7

De Barnett Wildcat C6 is een super kruisboog om mee te schieten en een echt beest. De Barnett Wildcat C6 is de opvolger van de vertrouwde C5 en is nu voorzien van een geheel nieuw compound systeem. Met een trekgewicht van 140 LBS weet deze kruisboog een pijlsnelheid van 320 FPS weg te zetten. Dankzij de magnesium riser is deze kruisboog veel minder zwaar dan zijn voorgangers. De bijgeleverde Barnet scope / kijker zorgt ervoor dat je moeiteloos ieder doel kunt raken.

De kruisboogkolf van de Barnett Wildcat C7 is mooi matzwart en weegt bijna niets. De speciale grip aan de voorkant biedt maximale bescherming aan je vingers tijdens het schieten. Het speciale opzet wangstuk zorgt ervoor dat de kolf comfortabel tegen je gezicht aan ligt waardoor je maximale controle hebt over je schot. Na het spannen staat deze kruisboog direct op safe en je kunt hem met je duim eenvoudig op vuren zetten. 

Barnett Wildcat C7 kruisboog is een top sales van barnett Deze boog is nu vernieuwd en zit vol met nieuwe technologie.

inclusief een trigger tech trekker!

  • Kruisboog
  • Vizier 4x32 (GEEN RED DOT)
  • 2 pijlen
  • Demonteerbare pijlenkoker
  • hulpopspanpees
  • wax
  • trigger tech trekker

Barnett Wildcat C7 kruisboog specificaties:

Draw Weight
125 lbs
Foot Pounds of Energy
91.9
Power Stroke
14.125"
FPS
330
Mass Weight
7 lbs
Length
35.75"
Width
21.75"
Arrow Lgth./Grain
20"/400